1 февруари 2023, сряда

       
 

 
 

Актуално

 
 

Актуално

Добре дошли!

Обновената ми лична интернет страница вече е факт :)

„Природата никога не спира
в своето движение
и наказва всяко бездействие.”

Йохан Волфганг Гьоте

ПРЕДИ

Така изглеждаше преди началната страница, която се зареждаше на адрес: http://nadezhda.org/

Лявата половина водеше към личната ми интернет страница, а дясната - към страницата на Езиков център „Надежда”, чийто основател и собственик бях до затварянето му през 2010 г. 

Практически това бяха два отделни сайта, обединени в едно от моята личност. Решението за цялостна промяна на nadezhda.org дойде закономерно като естествен отговор както на промените в професионалния ми живот, така и на динамиката на постоянно променящата се интернет реалност.

СЕГА

Това е обновената ми интернет страница. Нов е не само дизайнът, но и вътрешната структура. Променихме и цялостната й концепция, за да бъде тя не само информативна, но и интерактивна, в крак със съвременните тенденции.

Всичко, което виждате тук сега, е плод на активното творческо мислене и работата ни в екип със съпруга ми Борислав Арапчев.

Безкрайно съм му благодарна, че макар и да не беше съгласен с доста от моите нестандартни искания за външния вид и вътрешното управление на сайта ми, той прояви огромно търпение, както докато ги осъществяваше, така и когато трябваше да прави безброй проби, за да задоволи желанието ми за съвършенство в детайлите.

Съвместната ни работа по моите интернет проекти винаги е огромно изпитание и за двама ни, защото поставя пред нас предизвикателства не само в професионално, но и в лично отношение. Изключително щастлива съм, че ги преодоляваме с взаимно търпение и много любов - нещо, което ясно се вижда и чувства в постигнатия краен резултат. 

От сърце пожелавам на всички посетители на обновената ми интернет страница приятни и полезни мигове тук!


2012-05-28 (Прочетено 5789 пъти.)