4 декември 2022, неделя

       
 


 
 

Актуално

 
 

ЕЦ „Надежда”

ОТЗИВИ

Тук са събрани безкрайно скъпи на сърцето ми признания от мои курсисти за уроците, емоциите и цялостните им впечатления от съвместната ни работа.

ОТЗИВИ

Броят на хората, които съм обучавала, е в пъти повече от броя на писмените отзиви, които съм събрала.
Стара поговорка гласи, че казаното отминава, а написаното остава, но аз изключително ценя и винаги ще помня всички отзиви, които съм получила през годините в ЕЦ
Надежда - както писмените, така и устните.
За мен това е най-скъпата награда! Благодаря!

Надежда П. Тодорова


Честно казано, имам изключителни спомени от курса ми по английски (2001 г.) в Езиков Център „Надежда”. Сякаш не бях на урок, а на един празник с чудесни „съученици” и ИЗКЛЮЧИТЕЛНА преподавателка. Няма да сбъркате, ако споделите и вие тази емоция.
Just have fun while studying English!
P.S. Ако не можете да си преведете последното, отидете... вече ви казах къде :)

Георги Арапчев
художник, www.painterone.com


В живота човек е призван да твори и създава ценности, присъщи единствено и само за него. Когато човек открие своето призвание, тогава той се докосва до най-съкровените тайнства на професията си. Със сигурност мога да кажа, че Надя е точно такъв човек - призван да бъде учител. В Езиков център „Надежда” аз срещнах много добър преподавател по английски език, а именно Надя. Отдадена изцяло на професията си, тя преподава с много любов, търпение, постоянство и вдъхновение. Тези ценности заедно с красотата на английския език Надя успешно предава на своите курсисти. Благодарение на нейния начин на преподаване аз преоткрих красотата на чуждия език и получих много добри познания по английски.
Сърдечни благодарности!

Светла Костадинова
медицинска сестра, Лондон


Винаги се сещам за един прекрасен филм - „На учителя с любов”. Защото ако за някого „преподавател” е професия, за Надя това е призвание.

Силва Илиева


Когато човек се учи, той инвестира в себе си, а това е най-добрата инвестиция. Когато искаме да се учим, първото и най-важно условие е да намерим подходящ учител. Много е важно човекът, който ни учи, да е спокоен, последователен и да може да подходи индивидуално към всеки един ученик. Само така обучението е приятно и истински градивно. Разбира се преди да кажем какъв е нашият учител трябва да видим и ние какви ученици сме. Аз като един много добър ученик мисля, че намерих един също толкова добър учител като Надя, която има персонален подход и знае как да предаде красотата на английския език!

Д-р Иван Горялов
ортодонт, www.usmivki.com


Бях учила английски в училище, но ми трябваше по-сериозна подготовка за кандидат-студентските изпити. От позната разбрах за Езиков Център „Надежда” и така се озовах лице в лице не само с една много добра преподавателка, но и с един прекрасен и лъчезарен човек. Уроците преминаваха бързо и гладко, защото тук не съществуваше преградата между учител и ученик и това ми помогна бързо да се адаптирам и да усвоя знанията по най-добрия начин. Именно с индивидуалния си подход Надя ми помогна да запълня празнините и да постигна целта си.

Мария Цанева
студентка


През пролетната ваканция (април 2005 г.) се върнах от студентство във Франция и приятелят ми ме посрещна с приятна изненада:
- Записах те на Английски. Ще ходим заедно!!!
Мисълта, че ще съм плътно до любимия човек ме потопи в еуфорично състояние. Тази емоция се запази през всичките часове, прекарани с групата по английски, защото още от първия урок се почувствах в друго измерение - на възбуда от научаване на всевъзможни думи и изрази, които предаваха емоцията ми на АНГЛИЙСКИ :-)
Курсът ме изпълни с положителна енергия и желание да продължа напред и с английски език!
Благодаря!

Силвана Ставрева
студентка


Винаги, когато стане въпрос за учене на чужд език, в мислите ми нахлуват спомени за Езиков център „Надежда”. Защо ли?! Много просто, защото човек винаги помни хубавите неща. През целия период на обучение в Центъра имах странното приятно чувство, че аз съм най-важният. Че на МЕН се отделя най-специалното внимание. Това приятно чувство го изпитва всеки, „минал” през Центъра. Тук групите се достатъчно компактни, за да може да се обърне внимание на всеки и всеки да се почувства специален. Ако си спомняте уроците от училище, там учителят никога няма време за всички ученици. Тук не е така. И ако наистина искате да научите английски, а не само да казвате, че ходите на един или друг курс, то със сигурност в Езиков център „Надежда” ще постигнете целта си.

Господин Костадинов
компютърен специалист


За малцина професията е призвание. Изключително рядко животът и реалността ни срещат с хора, отдадени изцяло на това, което вършат, и превърнали своето дело в своя съдба. Езиков център „Надежда” и неговият основател Надя ни дават такава уникална възможност не само да се докоснем до магията на чуждоземното и непознатото, но също така да се запознаем и с един прекрасен човек и преподавател, отдаден изцяло на своето дело - да посвети и просвети нас, желаещите да се потопим в магията на изучаването на английски език.
За да постигнеш нещо е важен стартът!
Искрени благодарности!

Красимира Стоянова
медицинска сестра, Лондон


Преди 2 години споделих неволно с мой приятел необходимостта от обучение по английски език. Получих категоричен отговор: „Точното място е Езиков център „Надежда”!”
Бях изучавал английски в гимназията и то доста усърдно в началото. С течение на времето обаче учебните ми задължения ставаха все повече и повече и така стигнах до етап, в който трябваше да взема решение кои учебни предмети са приоритетни! Уви, английският език не беше от тях. Така химията, биологията и впоследствие стоматологията и зъбната хирургия се оказаха основни мои занимания за период от 10 години (та и до ден-днешен) - време достатъчно, за да се изпарят от главата ми солидно количество от многобройните граматически правила и думи, с които се слави английският език!
Беше достатъчно само едно телефонно обаждане и ето ме пак на ученическата скамейка на „поправителен” по английски! Запознах се с Надежда Тодорова и с нейната система на обучение. Първото, което ме впечатли, бе, че има ученици от всякакви от възрасти, без ограничения. Второ, Надежда Тодорова не отхвърляше никой метод за обучение, а ги съпоставяше и съвместно с мен избираше възможно най-подходящия. Трето, в нея веднага ме впечатли академичността на преподаване, което впоследствие разбрах, че е наследила от своите родители - известни университетски преподаватели.
Пред нас стоеше трудната задача да „извадим” на бял свят това, което е останало от предишните години, да го систематизираме и да го използваме като основа на обучение. Вълнението, което изпитах в началото, колкото и странно да звучи, беше като вълнението от Първия учебен ден - то не се забравя за цял живот. Поне аз си мисля така. През живота си съм имал страшно много преподаватели - едни добри, други не чак дотам. Малко от тях са събудили това чисто за мен чувство. Чувство за нещо ново, нещо неоткрито, нещо предстоящо, нещо, което много искаш да вземеш, но без учител, който да те въведе в него, не можеш да достигнеш! Срещата ми с Надежда Тодорова събуди точно това чувство в мен. Сигурно, защото преподава с любов и така разкрива на своите ученици не някакви правила, времена и граматически принципи, а красотата на езиковото обучение!
Гордея се, че съм ученик на Надежда Тодорова и се надявам да има повече хора като нея, за да бъде България едно по-добро място за развитие и усъвършенстване!

Д-р Ангел Георгиев
лекар по дентална медицина, www.drgeorgiev99.com, 28.09.2008 г.


С голямо удоволствие пиша тези няколко реда!!! Точно като вас проучвах езиковите центрове, за да мога да открия най-доброто за мен. Точно като вас и аз попаднах на страницата на Езиков център „Надежда”. С особен интерес прочетох благодарностите, които бяха написани тук от хората, които бяха минали курс по езиково обучение. Както и вие така и аз останах с впечатление, че всички тези коментари са измислени, а не са реални. Единственият начин да разбера това беше да го посетя. За моя голяма радост всички съмнения бяха разбити след срещата с Надя. След първия разговор с нея усетих професионализма и желанието да предаде на всеки един от своите ученици знанията, които имаше. След часовете, прекарани с нея, човек разбира, че все още съществуват учители, които с желание и отдаденост работят своята професия. Благодаря от сърце за прекрасните часове и възможността да видя езика в една друга светлина! С пожелания за много професионални успехи и никога да не спира любовта към професията и учениците! Аз направих своя избор, направете го и вие.

Атанас Налбантов
28 год., инженер инструментална екипировка, Schneider Electric Bulgaria, 30.03.2010, Пловдив


 


2011-10-24 (Прочетено 7339 пъти.)