4 декември 2022, неделя

       
 


 
 

Актуално

 
 

ЕЦ „Надежда”

ЕЦ „НАДЕЖДА”

28 май 2001-2010: труд, постоянство и много любов

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА” беше открит на 28 май 2001 г. Основах го с много любов и с амбицията да помогна на тези, които искат да изучават английски, да получат трайни систематизирани знания за този език.

От отзивите, които получих през 9-те години съвместна работа с хората, които обучавах, с радост разбирам, че съм успяла.

Безкрайно съм благодарна на всички мои курсисти и приятели за доверието, търпението и мотивацията, които направиха възможни нашите общи резултати, осмислящи труда ни!

За мен работата в Центъра беше удоволствие, призвание, любов...

Затварям тази щастлива страница от професионалния си живот с лека тъга, но и с усмивка и удовлетворение, защото знам, че това, което аз и моите курсисти споделихме помежду си, ще бъде за цял живот: знания, приятелства и топли чувства от прекрасните моменти заедно!   

За себе си запазвам като скъп спомен, а на всички останали от сърце подарявам началната страница на уеб сайта на Центъра. Думите, които в продължение на 9 години бяха моето обръщение към всичките й посетители, са общовалидни и днес.

УСПЕХ!


 


„Формулата на успеха е
труд, постоянство и любов”

Павел Г. Тодоров

Здравейте!

Бивши, настоящи и бъдещи курсисти!

Преподаването на чужд език е отговорна задача, а усвояването му е дълъг процес, който изисква много търпение и любов от страна на преподавателя и постоянство от страна на ученика. Само съчетаването на тези компоненти могат да гарантират приятното и сигурно овладяване на езика.

Ние не ви обещаваме, че ще проговорите веднага, че ще бъде лесно, че ще заспите и ще се събудите просветени. Напротив, трудности ще има. Но с всеки следващ урок преодоляването им ще става все по-лесно, все по-интересно, все по-мотивиращо.

Успехите на десетките ни курсисти, постигнати в резултат на ежедневното прилагане на тази формула през изминалите години са доказателството, че тя действа!

Първо малки, после по-значителни, вашите успехи ще ви карат да се гордеете със себе си. Така, както ние с вас.

И стъпка по стъпка, някои по-бавно, други по-бързо, но във всеки случай със сигурност, ще откривате

КРАСОТАТА НА ЕЗИКА!

Езиков Център „Надежда” продължава да крачи уверено по нелекия път на чуждоезиковото обучение, воден от стремежа си към развитие и усъвършенстване и подкрепян от вашето доверие, усърдие и признание!

Благодаря ви!

 

Надежда П. Тодорова

Основател и преподавател


 


2011-10-23 (Прочетено 7880 пъти.)